Αρχική Σελίδα

Guangzhou Yihay Packing & Printing Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Το Guangzhou Yihay που συσκευάζει & που τυπώνει τη Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2008, τοποθετημένος στην περιοχή Baiyun, της πόλης Guangzhou, η οποία είναι ακριβώς 15 λεπτά μακρυά από το διεθνή αερολιμένα Guangzhou με το αυτοκίνητο. Δεδομένου ότι ένας ενσωματωμένος κατασκευαστής, εμμένουμε στην επιχειρησιακή φιλοσοφία μας «εξυπηρετήστε τις διάφορες ανάγκες με τη σταθερές προσπάθεια, την ενότητα και τη σκληρή δουλειά». Τοποθέτηση των αναγκών των πελατών στη ύψιστη προτεραιότητα μας, που εστιάζει στην ποιότητα και την υπηρεσία. Καταλαβαίνουμε την ανάπτυξη της αγοράς βιομηχανίας συσκευασίας, και έχουμε τα τοπικά πλεονεκτήματα στους πόρους και την αναβαθμισμένη πλατφόρμα υπηρεσιών για τις διεθνείς αγορές. Η προσφορά των φιλικών προς το περιβάλλον πράσινων συσκευασιών είναι η επιχειρηματική ευθύνη μας.

Με 9 έτη εμπειρίας στην παραγωγή των τσαντών εγγράφου και των περιπτώσεων, των κουτιών από χαρτόνι, των κιβωτίων δώρων, των κιβωτίων κοσμήματος, των κιβωτίων αρώματος, των κιβωτίων ρολογιών, των κιβωτίων σοκολάτας και των τσαντών αγορών, κ.λπ., έχουμε συνεργαστεί με πολλούς πελάτες στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία ως πιστός και αξιόπιστος προμηθευτής. Προσφέρουμε μιας στάσης υπηρεσία-από τη διαμόρφωση συσκευασίας, την υλική επιλογή, το γραφικό σχέδιο, την ανάπτυξη δειγμάτων, την επεξεργασία και την παραγωγή στις διοικητικές μέριμνες και την τελωνειακή δήλωση, έτσι ώστε οι πελάτες μας μπορούν να αγοράσουν εύκολα. Είναι η τιμή μας για να συνεργαστούμε με κάθε πελάτη με την ειλικρίνεια.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

1. Το έτος 2008, η επιχείρηση τυπωμένων υλών μας άρχισε. Στρέψτε την επιχείρηση στην εσωτερική αγορά.

 

2. Το έτος 2010, επανεντόπισε το εργοστάσιό μας στη νέα διεύθυνση: Ο Βορράς 2rd, χωριό Baisha, περιοχή Baiyun, Guangzhou, Κίνα

 

3. Αρχικός τη διεθνή επιχείρησή μας από το 2010 - τώρα.

 

 

Guangzhou Yihay Packing & Printing Co., Ltd. Guangzhou Yihay Packing & Printing Co., Ltd. Guangzhou Yihay Packing & Printing Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : YIHAY

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας κιβώτια συσκευασίας τροφίμων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας κιβώτια συσκευασίας τροφίμων για τις πωλήσεις