Αρχική Σελίδα

Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε στο έτος 2010. Τοποθετημένος στην πόλη Huizhou, η οποία είναι δίπλα στο λιμένα Shenzhen για να παρέχει τη γρήγορη παράδοση.

 

Έχουμε περισσότερο από 10 έτη εγγράφου που συσκευάζει και κάρτες παιχνιδιού που σχεδιάζουν και που την εμπειρία σε αυτήν την βιομηχανία, έχουμε προωθήσει τις μηχανές εκτύπωσης, όπως plate-making ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών) το σύστημα, η μηχανή εκτύπωσης της Χαϋδελβέργης, η μηχανή πετρελαίου, η τεμαχισμένη μηχανή, η μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα και η πλήρως αυτόματη να τοποθετήσουμε εγγράφου μηχανή για να σιγουρευτούμε τον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα.

 

Είμαστε ένα εργοστάσιο που ειδικεμένος προσαρμοσμένο σε υψηλό - συσκευάζοντας κιβώτια ποιοτικού εγγράφου, τσάντες αγορών, κύλινδροι χαρτονιού, κάρτες παιχνιδιού, επιτραπέζια παιχνίδια, κάρτες Tarot, πλαστικές κάρτες πόκερ και κάρτες επιβεβαίωσης.

 

Επιπλέον, μπορούμε να παρέχουμε σε σας τα ανταγωνιστικά προϊόντα τιμών, άριστες ολικές υπηρεσίες ομάδων και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, το οποίο είναι μια εγγύηση για την εμπιστοσύνη σας.
Κίνα Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Καθημερινά, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα και να δημιουργήσουμε το νέο μοντέρνο επαγγελματικό σχέδιο της συσκευασίας για να ταιριάξουμε με καινοτόμο, αποτελεσματικό τον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα.

 

Οι υπάλληλοί μας εργάζονται σκληρά καθημερινά για να εξασφαλίσουν κύριο ομάδων ποιότητας και τεχνικής η περίπλοκη τεχνολογία για να παρέχουν τις υπηρεσίες μιας στάσης για τους κάθε πελάτες μας.

 

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά εκτύπωσης για να συσκευάσουμε τα προϊόντα σας και να σιγουρευτούμε κάθε σχέδιο είμαστε μοναδικοί στην αγορά. Η καλύτερη συσκευασία φέρνει το καλό συναίσθημα της ποιότητας.

 

Τα επαγγελματικά συσκευάζοντας προϊόντα μας κερδίζουν χιλιάδες πελάτες πέρα από το globle. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι!

 

Ένα κομμάτι των αγαθών χρειάζεται μια συμπαθητική συσκευασία, το κάνουμε ακριβώς για σας!

Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Αριθμός Υπαλλήλων : 5~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Huizhou Huabao Craft & Gift Co.,Ltd Πιστοποιήσεις